top of page

AM České republiky v klasickém silovém trojboji

Na začátku června se konalo Akademické mistrovství České republiky v klasickém silovém trojboji, na které jsme vyslali několik vysokoškolských studentů, kteří tentokrát reprezentovali svoji alma mater a ne svůj domovský tým.



Jedinou dívčí závodnicí dne byla Marie Averbuch, které se s výkonem 72.91 GLP podařilo získat třetí místo ve sloučené váhové kategorii do 57 kg. Chlapců vysokoškoláků z našeho týmu vyrazilo o něco více a závodili celkem ve dvou váhových kategoriích, do 83 kg a do 105 kg.


V kategorii do 83 kg se nejlépe umístil Adam Kulhánek, který s výkonem 77.52 GLP obsadil čtvrté místo. Hned za Adamem se umístil Matěj Pražan, kterému se na jeho prvních závodech podařilo získat 75.10 GLP.

Ve váhové kategorii do 105 kg svojí alma mater reprezentovalo pět našich závodníků. Nejlepším z nich byl František Dvořák, kterému se s výkonem 78.05 GLP podařilo obhájit páté místo. Za ním se umístil Štěpán Strnad, Michal Dimitrijev a Tadeáš Matoušek. Mimo sportovních úspěchů se jedné z našich závodnic, Martině Pojezné, podařilo složit zkoušku na rozhodčí II. třídy ČSST. Gratulujeme!



Všem zúčastněným přejeme mnoho úspěchů do budoucna! #doplnejch

12 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page